25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Agricultura activarà un pla pels danys ocasionats per senglars

dijous 1 de Desembre de 2016

La conselleria d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ha aprovat aquesta setmana que es prendran mesures pels danys provocats per culpa de la sobrepoblació de porcs senglars a Catalunya.

La sobrepoblació dels porcs senglars provoca accidents a les carreteres, atacs al bestiar dels ramaders i perjudicis als conreus dels agricultors.

S’adoptaran tres línies d’actuació, però, de moment, aquest novembre ja s’han començat a dur a terme accions per millorar la gestió i la prevenció com un seguiment i una avaluació dels danys i la simplificació de les tramitacions.

Amb aquesta nova decisió, el govern té l’objectiu de recuperar l’equilibri de la fauna salvatge, els ecosistemes i poder gaudir d’un medi sostenible per la gent que hi viu.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors