17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Posen el nom de Barack Obama a una nova espècie de peix

dijous 12 de Gener de 2017

Una nova espècie de peix ha estat descoberta a 90 metres de profunditat a les aigües d’una zona protegida que recentment ha estat ampliada per Barack Obama.

El peix ha estat descobert a prop de Hawaii, i és que aquesta nova espècie només habita al Monument Nacional marí Papahānaumokuākea, una extensió d’esculls de coral i muntanyes submarines amb una gran distinció biològica: moltes de les espècies que hi viuen no es troben a cap altre lloc del món. Aquesta zona protegida alberga milions d’aus marines, tortugues, foques en perill d’extinció, i més de 7000 altres espècies.

La setmana passada, Barack Obama, el qual ja s’ha acomiadat com a President dels Estats Units d’Amèrica, va expandir l’àrea de Papahānaumokuākea. Aquest fet implica que aquesta es converteixi en l’àrea amb terrenys i aigües protegides més gran del món.

Aquest motiu, i la semblança del seu aspecte amb el logotip de la campanya d’aquest polític, han fet que posessin el seu nom al peix com agraïment.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors