20 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’ofici del mototaxi del Vietnam podria desaparèixer per culpa dels mòbils

dimecres 18 de Gener de 2017

Els taxistes vietnamites de tota la vida que porten a la gent en les seves motos podrien tenir els dies comptats per culpa de l’augment de l’ús de les aplicacions mòbils de  transport.

Els propietaris d’aquestes motos diuen que no tenen recursos per competir amb aquestes aplicacions que fan més barat el transport entre persones a la ciutat i que provoquen que gent que no és de l’ofici competeixi amb ells.

A banda del preu, un dels principals problemes és que la gran majoria d’aquests taxistes tradicionals són persones de més de 50 anys, amb desconeixement de la tecnologia.

El mototaxi és un mitjà de transport molt típic del Vietnam i que molts turistes fan servir per estalviar-se els embusos de trànsit del país.

*Font de la fotografia: www.taxi-moto.info


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors