25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Animals amb nom de famosos

dijous 19 de Gener de 2017

Són molts els animals que porten el nom d’una persona famosa. L’últim ha estat el d’una papallona nocturna que acaba de ser descoberta, a la que han anomenat Donald Trump.

La setmana passada us explicàvem que han posat el nom de Barack Obama a una espècie nova de peix descoberta a prop de Hawaii. Aquest no és l’únic animal que duu el nom d’un polític. A una espècie d’aranya li han posat el nom del recentment nomenat president dels Estats Units d’Amèrica, pel fet que sembla que tingui el mateix pentinat que ell.

El mateix passa amb el Príncep Carles d’Anglaterra; un tipus de granota porta el seu nom com agraïment per la seva implicació en la protecció dels boscos tropicals de tot el món.

En aquest enllaç podeu veure altres animals amb noms de persones o personatges coneguts.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors