25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cadells supervivents de l’allau a Itàlia

dijous 2 de Febrer de 2017

A finals del mes passat, Itàlia va ser sacsejada per un autèntic drama; una allau va arrassar l’Hotel Rigopiano, recuperant entre les runes 29 morts, 11 supervivent i 3 cadells vius.

L’hotel està situat en un vessant del massís més alt dels Apenins, el Gran Sasso. En veure’s sepultat per la neu, els equips de rescat van haver d’actuar ràpid. Davant del risc de noves allaus, el pla d’acció era delicat i difícil ja que en alguns punts s’acumulaven fins a cinc metres de neu, implicant que l’estructura pogués cedir.

Els adults i nens rescatats van ser ser traslladats als hospitals. Però entre la neu van trobar tres gossos amb vida, que es es van convertir en una esperança per trobar més supervivents durant el període de recerca els dies després de l’allau.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors