21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’ex-futbolista Ruud Gullit publica un llibre per entendre millor el futbol

dilluns 6 de Febrer de 2017

Si sou uns malalts del futbol aquest llibre segurament us interessa. “Cómo leer el fútbol” és un llibre de l’ex-futbolista i entrenador holandès Ruud Gullit que ens dóna consells per seguir un partit de futbol durant els 90 minuts que dura per treure-li tot el suc possible.

Ruud Gullit és una llegenda del futbol holandès. Va ser futbolista entre els anys 1979 i 1998 i va guanyar  més de quinze títols. D’entre els quals destaquen les dues Copes d’Europa que va aixecar amb el Milan els anys 1989 i 1990. Entre el 1996 i el 2011 va entrenar el Chelsea, el Newscastle, el Feyenoord, Los Angeles Galaxy i el Terek Grozni.

Per ajudar a la gent a llegir millor els partits el 16 de febrer posa a la venda un llibre que promet molt.

Gràcies a aquest llibre podreu descobrir perquè és possible que un únic davanter sigui millor que tres junts, perquè els millors defenses no tenen necessitats de cometre faltes o quin és el veritable secret del Tiki-taka.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors