17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El zoo de Mossul destruït a conseqüència de la guerra

dijous 9 de Febrer de 2017

Durant la guerra, el parc zoològic de Mossul es va utilitzar com a base d’operaciones contra les forces iraquianes. Ara, només hi queden 2 animals en unes condicions pèssimes.

A conseqüència de la guerra, un zoo de Mossul va quedar destruït i molts animals van morir. Els que quedaven vius van ser alimentats pels veïns, fins que aquests van haver de prescindir-ne ja que ells també tenien fam. Ara, només queden 2 animals, un lleó i un ós, que viuen en unes condicions molt dolentes.

El propietari del zoològic, Abu-Omar, ha declarat que en plena batalla era impossible que els guàrdies i cuidadors arribessin al lloc per atendre als animals.

Fa poc, la zona en la qual pertany el zoo, ha estat alliberada i el grup antiislamista Mossul Eye ha fet una crida per aconseguir ajuda d’organitzacions animalistes indicant que els animals no tenen la culpa del conflicte.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors