23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Amic meu”, un llibre per conèixer de primera mà la situació dels nens refugiats

dimecres 15 de Febrer de 2017

L’Associació Open Cultural Center ha recollit en un llibre les reflexions dels nens refugiats del camp de Kherso a Grècia.

Alguns dels nens del camp de refugiats de Kherso al nord de Salònica com l’Abdul, l’Elaf o l’Ama han dibuixat i explicat la seva experiència en el conte “Amic Meu. El viatge dels refugiats explicat i dibuixat pels nens”.

El títol de la publicació fa referència a la manera amb la qual els nens es dirigeixen als voluntaris europeus.

El conte està format per dibuixos i breus textos dels nens en els quals narren la seva història personal en quatre parts: la vida a Síria, abans i durant la guerra; el viatge cap a Europa; la vida al camp de Grècia i el futur.

Aquestes parts es completen amb un pròleg de Màrius Serra, una petita introducció que dóna context a la problemàtica i un epíleg on s’informa de la situació actual d’alguns dels protagonistes del llibre.

En aquest enllaç es troben els punts de venda del llibre ”Amic Meu”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors