22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Txarango publica la cançó “Com una lluna a l’aigua”, d’un tercer disc molt solidari

dimarts 14 de Mar de 2017

Després de tres anys sense treure cap disc, el grup català Txarango ha presentat la nova cançó “Com una lluna a l’aigua”, del tercer disc,  ”El cor de la terra”, que es podrà comprar a partir del 31 de març.

“Una lluna a l’aigua”, que trenca tres anys de silenci discogràfic de Txarango, és una cançó que neix amb la calor de l’estiu. Parla del desig i l’atracció. També de la vida i la música esclatant sobre els cossos.

Txarango ha cedit el 50% dels drets de totes les cançons a diferents entitats socials. La setmana vinent (del 20 al 26 de març), el grup anirà destapant cada dia dues cançons (una a les 7h del matí i una altra a les 19h) per poder explicar amb detall i de manera espaiada cada entitat i cançó.

El grup presentarà en directe “El cor de la terra” al festival Cruïlla de Primavera que ja ha exhaurit totes les entrades de les dues dates al Poble Espanyol (12 i 13 de maig). Abans, Txarango actuarà al Viñarock.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors