17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Descobreixen una espècie de granota fluorescent

dijous 16 de Mar de 2017

La revista PNAS ha publicat un estudi en el que es demostra que hi ha una espècie de granota fluorescent i que utilitza aquesta característica amb diferents objectius.

El nom científic d’aquesta granota és Hypsiboas punctatus i viu en boscos tropicals d’Amèrica del sud, trobant-se en països com Argentina, Bolívia, Brasil o Perú.
L’amfibi té la pell de color translúcida que va del groc al vermell. Però un grup d’investigadors han descobert que el color és fluorescent i que creen que aquests punts de llum per poder comunicar-se i per ser vistos.

Sería la primera vegada que es descobreix la capacitat de fluorescencia en una granota, tot i que hi ha altres animals que sí poden rebre i retornar llum, en concret, espècies de tortugues, peixos, escorpins i lloros.

L’estudi, que s’ha publicat a la revista PNAS, afirma que la fluorescència cobreix una sèrie de funcions: comunicar-se, comportar-se per la nit i trobar parella.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors