24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El musical “Renard o el llibre de les bèsties guanya un Premi Crítica 2017

dimarts 28 de Mar de 2017

L’espectacle creat per recordar els 700 anys de la mort de Ramon Llull, autor del Llibre de les Bèsties es va endur un Premi Crítica 2017.

Ahir 27 de març, Dia Mundial Del Teatre, es van lliurar els premis que escullen els crítics de teatre més importants de Catalunya.

L’obra premiada en la categoria de “Millor espectacle familiar” va ser “Renard o el llibre de les bèsties”, un musical amb molt de ritme ple de personatges animals,  lleopards, bous, elefants, etc. que vol apropar els més joves a l’art d’explicar faules.

Marc Rosich ha sigut l’encarregat d’adaptar al públic familiar l’obra de Ramon Llull i Clara Peya, la compositora de les cançons.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors