23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Crea el teu diari amb el Diari Win a Món Llibre 2017

dimecres 29 de Mar de 2017

El dissabte 8 d’abril el CCCB de Barcelona acollirà una nova edició de Món Llibre, la fira del llibre infantil i juvenil de Barcelona. Aquell dia, podràs crear el teu diari personal en el taller del Diari Win.

Si et passes el dissabte de 12:15 a 13:15 podràs participar en el taller que organitza el Diari Win i crear la portada del teu diari amb les notícies que tu trïis i el logo que vulguis.

Per participar només caldrà que hi siguis en aquest horari i estiguis preparat per col·laborar. Allà et posarem en un dels dos grups que competiran per dissenyar la millor portada buscant les millors notícies amb la tauleta d’Ingo.

Cada participant rebrà una samarreta i un llibre com a premi i un punt de llibre amb més informació sobre tot el que pots fer amb el Diari Win.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors