23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Zoo de Barcelona inicia una nova etapa en el 125è aniversari

dijous 30 de Mar de 2017

L’any del 125è aniversari el Zoo de Barcelona es renova amb un projecte basat en tres eixos: conservació, recerca i educació.

Segons el nou projecte, el Zoo ha de treballar en la conservació d’espècies, tant autòctones (de casa) com al·lòctones (de fora), que estiguin amenaçades o en perill d’extinció, i siguin de la mateixa franja climàtica, difonent les causes que les posen en risc.

El Zoo ha de treballar també amb les universitats i amb altres centres de recerca per poder millorar el benestar animal, ajudar a la conservació in situ (en el terreny), ampliar el coneixement de les amenaces en els hàbitats d’origen, imaginar solucions i divulgar el coneixement obtingut.

El nou Zoo hauria d’educar els infants i joves en el coneixement de la biodiversitat, dels ecosistemes i dels hàbitats, i en la presa de consciència de la seva importància i de la repercussió, sobre les altres espècies de la nostra manera d’habitar el món.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors