17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Èxit del taller del Món llibre 2017 “Crea el teu propi diari”

dilluns 10 d' Abril de 2017

Dissabte passat 8 d’abril l’equip del Diari Win va tornar a sortir al carrer per organitzar un taller a la fira del llibre infantil i juvenil de Barcelona, Mon Llibre.

Els nens i nenes que van participar en el taller “Crea el teu propi diari” van dissenyar per grups de cinc persones la seva portada de diari.

Cada grup va haver de posar-se d’acord per escollir el nom del seu diari i l’estructura de la seva portada. Amb l’ajuda de les tablets infantils d’Ingo Devices van seleccionar les més interessants.

Cada participant va guanyar una samarreta del Diari Win i el llibre clàssic de “Les Aventures d’en Perot Marrasquí” de Carles Riba.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors