23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Estem davant del final de cicle del Barça?

dijous 20 d' Abril de 2017

El Barça va quedar eliminat de la Champions ahir a la nit al Camp Nou després d’empatar a zero contra la Juventus i no poder remuntar el 3-0 de l’anada a Itàlia. L’eliminació d’ahir, però, és més que una eliminació de la Champions. Fa olor de
canvi de cicle.

El joc de l’equip i els resultats estan més a prop del Barça de l’última etapa de Rijkaard (2008), Guardiola (2012) i Tata Martino (2014) que el de les finals de París, Roma, Wembley o Berlín.

Aquest Barça s’assembla més als equips de Serra Ferrer, (2000 – 2001), Carles Reixach (2001-2002), la segona etapa de Louis Van Gaal (2002-2003) i Radomir Antic (2003-2003) on guanyar el Madrid i classificar-se per la Champions l’any següent era salvar la temporada.

Com que hem retrocedit 15 anys en el temps, aquest any salvarem la temporada si guanyem el dia de Sant Jordi el Reial Madrid al Bernabeu. Llavors, si ho aconseguim, tindrem cinc partits per tornar a somiar amb la lliga. Però, si l’aixequem, haurem de fer una revolució com la que va impulsar Laporta el 2003 si volem tornar al cercle virtuós que ens va fer guanyar quatre Champions en deu anys.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors