02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sant Jordi 2017: llibres infantils per descobrir el món

dijous 20 d' Abril de 2017

El diumenge 23 d’abril tornem a celebrar un any més Sant Jordi, la festa de la rosa i el llibre a Catalunya.

Per facilitar la tria de llibres, us en seleccionem cinc per conèixer una mica més el món on vivim.

“L’ocarina blava” de l’autor Mario Satz i publicat per l’editorial Babulinka Books. Il·lustrat per Zuzanna Celej.

Explica la història  de Baba Ganush, un noi de dotze anys de Casablanca (Marroc) que té un dit màgic de colors capaç de fer prodigis. El seu oncle el perseguirà per prendre-li el tresor. En Baba fugirà armat amb una vella bicicleta i una ocarina blava tallada en lapislàtzuli. Recorrerà tot l’Àfrica fins arribar a un poblat pigmeu on descobrirà el seu destí i una profecia per complir.

“Operació cul de lleona” de l’autor Enric Gomà i publicat per l’editorial Cruïlla. Il·lustrat per Artur Laperla.

Explica una història del Bru Artiac a Girona. Haurà de descobrir qui ha sigut qui ha tirat la pedra al tapís de la creació de la catedral per evitar que el castiguin, ja que diuen que ha sigut ell. Mentrestant, haurà d’esquivar els cops de puny del Narcís i investigar quina en duen de cap els científics que viuen davant de casa seva.

“Qué bé que ens ho hem passat!” de l’autor Michael Morpurgo i publicat per l’editorial Bambú (Editorial Casals). Il·lustrat per Quentin Blake.

Explica la història d’una mestra i la classe d’una escola de Londres en una granja. Allà alleten vedells, pasturen ovelles, planten arbres i coneixen en Ho, un noi orfe i refugiat que els apropa al món de la guerra i els refugiats.

“La inmortal” de l’autor Ricard Ruiz Garzón i publicat per l’editorial Edebé. Il·lustrat per Maite Gurrutxaga.

Explica la història de la Judit, una nena de dotze anys que dibuixa molt bé.  Viu amb la seva mare i el seu avi a Ginebra. El seu pare és un famós pintor que va marxar a Hongria quan era petita. Judit està preparant-se per participar en un concurs de dibuix quan, inesperadament, els escacs es creuen en el seu camí. Jugarà moltes partides, però una d’elles li canviarà la vida. La disputarà contra Mr. Aliyat, un estrany mestre dels escacs, nascut a l’Iran, que es comunica a través d’enigmàtiques notes. Quan Mr. Aliyat és detingut en plena onada de terrorisme integrista, la partida d’escacs de Judit arribarà a canviar les regles del joc.

“Un món propi” de l’autora i il·lustradora Laura Carlin i publicat per l’editorial Libros del Zorro Rojo.

T’has parat a pensar en com és el món en el que vius? Si haguessis de crear un món propi, com seria? Per crear el nostre món, i fer que sigui únic, no són necessàries les noves tecnologies… A cada pàgina d’Un món propi, Laura Carlin combina diferents tècniques d’il·lustració, des del dibuix a llapis i aquarel·la fins al collage i la fotografia per crear un espai íntim i a la vegada universal, amb materials que qualsevol nen té al seu abast: pedres, objectes reciclats, un ou i, fins i tot, les seves pròpies mans.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors