23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El Barça, contra el bullying

dimarts 25 d' Abril de 2017

El Col·lectiu Fu, impulsat per l’activista Lolita Bosch, i la fundació del Barça impulsen el primer simposi contra el bullying per sumar esforços contra l’assetjament escolar.

Les jornades, que es celebraran a les instal·lacions del Camp Nou el 27 i el 28 d’abril, comptaran amb la presència de 23 artistes, periodistes i escriptors de reconegut prestigi; més de 30 persones afectades directament pel bullying; i 21 professionals del sector que donaran recursos i solucions per combatre’l.

El simposi ha rebut el suport de coneguts esportistes com Pau Riba del Barça de bàsquet, Sergi Roberto, del Barça de futbol i Marta Unzué, del Barça femení.

Animen a totes les escoles de Catalunya a seguir en directe el simposi a través de la pàgina web i unir-se al “Manifest Alan” que clourà la jornada.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors