16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

La Unió Europea, premi Princesa d’Astúries a la Concòrdia

dimecres 21 de Juny de 2017

La Unió Europea ha estat guardonada amb el premi Princesa d’Astúries de la Concòrdia 2017, segons ha anunciat el jurat reunit a Oviedo (Astúries).

El reconeixement coincideix amb el 60è aniversari de la signatura del Tractat de Roma, que el 1957 va donar origen a la Unió Europea.

L’acta del jurat afirma que “la Unió Europea ha aconseguit el més llarg període de pau de l’Europa moderna, col·laborant a la implantació i difusió en el món de valors com la llibertat, els drets humans, i la solidaritat”.

Actualment, la Unió Europa es troba en un moment d’incertesa i immersa en les negociacions sobre el Brexit (la sortida de la Gran Bretanya de la Unió Europea).

Font: Reuters


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors