23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El periodista turc Can Dündar, premi Ernest Udina

dijous 29 de Juny de 2017

L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) li ha lliurat el XIIè premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista “per la seva defensa de la llibertat d’expressió en un context especialment hostil com és el cas de Turquia”.

Can Dündar va ser notícia l’any passat quan va ser condemnat a cinc anys i deu mesos de presó per haver publicat diversos articles que explicaven que el servei secret turc lliurava armes a grups jihadistes sirians.

Finalment, només ha passat cinc mesos a la presó, però ha de viure exiliat a Alemanya perquè el govern del seu país, Turquia, no li permet l’entrada.

Turquia és un país que des del 2014 governa Recep Tayyip Erdoğan. Erdogan és un polític que, amb l’excusa de l’intent de cop d’estat del 2016, va augmentar el control als mitjans de comunicació i als periodistes del país per evitar que publiquessin informació contra el seu govern.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors