23 / 03 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

El periodista turc Can Dündar, premi Ernest Udina

dijous 29 de Juny de 2017

L’Associació de Periodistes Europeus de Catalunya (APEC) li ha lliurat el XIIè premi Ernest Udina a la Trajectòria Europeista “per la seva defensa de la llibertat d’expressió en un context especialment hostil com és el cas de Turquia”.

Can Dündar va ser notícia l’any passat quan va ser condemnat a cinc anys i deu mesos de presó per haver publicat diversos articles que explicaven que el servei secret turc lliurava armes a grups jihadistes sirians.

Finalment, només ha passat cinc mesos a la presó, però ha de viure exiliat a Alemanya perquè el govern del seu país, Turquia, no li permet l’entrada.

Turquia és un país que des del 2014 governa Recep Tayyip Erdoğan. Erdogan és un polític que, amb l’excusa de l’intent de cop d’estat del 2016, va augmentar el control als mitjans de comunicació i als periodistes del país per evitar que publiquessin informació contra el seu govern.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

nintendo-labo

Juga, crea i descobreix amb Nintendo Labo

23 Mar 2018

puigdemontgo

“Puigdemont Go”, un joc d’humor sobre el procés

23 Mar 2018

zooxxi

La Plataforma ZOOXXI critica el nou pla estratègic del Zoo de Barcelona

22 Mar 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors