16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

El Zoo vol canviar la definició de “zoo” al diccionari

divendres 30 de Juny de 2017

El Parc Zoològic de Barcelona ha posat en marxa una iniciativa per canviar la definició de zoo al diccionari i adaptar-la a la realitat dels zoològics del segle XXI.

Com a part de la campanya publicitària dissenyada per al 2017 i sota el lema-hashtag #CanviemLaDefinicioDeZoo, el Zoo de Barcelona va llançar el 27 de juny una proposta per canviar la definició de “zoo” i adaptar-la a la tasca que duen a terme els zoològics moderns, basada en l’educació, la recerca i la conservació.

La definició habitual de zoo es limita a descriure aquests centres com a llocs on s’exhibeixen animals exòtics al públic, i des del Zoo de Barcelona es considera que aquesta descripció és insuficient per explicar la seva activitat, ja que en deixa de banda aspectes fonamentals com són la participació en projectes de conservació i reintroducció d’espècies amenaçades, la recerca relacionada amb biodiversitat tant al zoo com als propis hàbitats, i les accions educatives per fomentar el respecte per la natura.

Per ajudar a comunicar la idea bàsica que el Zoo és molt més que un aparador situat en un parc i que així ho hauria de recollir el diccionari, l’organització ha difós aquest vídeo.

La iniciativa forma part de la campanya publicitària engegada aquest any 2017 amb motiu del 125è aniversari del Zoo de Barcelona.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors