16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Què passarà l’1 d’octubre de 2017?

divendres 30 de Juny de 2017

El Govern de Catalunya ha anunciat que el proper 1 d’octubre els catalans podran votar en un referèndum si Catalunya ha de ser un estat independent o no.

El diumenge 1 d’octubre del 2017 els vostres pares o els vostres germans que tinguin més de 18 anys podran respondre amb un “sí” o amb un “no” a la pregunta “Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”

Segons va informar el president Carles Puigdemont, la resposta que donin els votants serà un mandat que el govern es compromet a aplicar. És a dir, que si guanya el sí, el govern iniciarà els tràmits per declarar la independència de Catalunya i, si guanya el no, Catalunya seguirà formant part de l’estat espanyol.

Carles Puigdemont va anunciar això en un acte solemne el passat 9 de juny al Palau de la Generalitat.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors