16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Txarango, Manel i Blaumut, caps de cartell del Petits Camelons 2017

divendres 30 de Juny de 2017

El primer cap de setmana d’octubre torna a Sant Cugat del Vallès una nova edició del festival per a nens i nenes Petits Camaleons.

Enguany l’organització de l’esdeveniment ha apostat per Txarango, Manel i Blaumut, tres dels grups de música més cotitzats de l’escena catalana.

A banda d’aquests artistes, els assistents també podran gaudir de la música de La Iaia, Heavy per a xics, Projecte Mut, Karaokes Band Kids, Cybee, Joan Miquel Oliver o el concert per nadons de la Lucía Barea.

Com cada any, s’han programat altres activitats per a tota la família com les rodes de premsa de l’Info-K, l’activitat Creativity del Cosmocaixa, l’espai de signatures i el jardí dels Camaleons, un espai de lectura per a nens i nenes de 3 a 6 anys.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors