16 / 07 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Perrotón Madrid 2017 llega a la sexta edición

dijous 21 de Setembre de 2017

Abott Produccions organitza la nova edició de Perroton Madrid que se celebrarà el diumenge 15 d’octubre amb més de 4.000 participants, després de l’èxit de la cinquena edició realitzada el 2016.

Personalitats del món de la cultura i la societat espanyola com la Baronessa Carmen Thyssen, Los del Río, Maribel Verdú, Dani Mateo, Judit Mascó, Frank Cuesta, Marta Hazas, Pedro Piqueras, entre d’altres al costat de l’ambaixadora del esdeveniment, Alejandra Botto, donen suport a aquesta nova edició de Perroton Madrid.

La cursa tindrà un recorregut de 4 km. que discorrerà des de la plaça de Colón fins als Jardins del Descobriment (plaça de Colón) i comptarà amb un servei d’atenció especialitzat, en cas de ser necessari, per als cans participants per part del Col·legi Oficial de Veterinaris de Madrid i de Vetersalud.

El Perrotón de Madrid és una cursa solidària que promou l’adopció i la tinença responsable d’animals de companyia.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors