23 / 03 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Barcelona Games World porta les novetats en videojocs de la temporada

divendres 22 de Setembre de 2017

El nou esdeveniment de la indústria dels videojocs organitzat per l’Associació Espanyola de Videojocs (AEVI) i Fira de Barcelona se celebrarà entre el 6 i el 9 d’octubre al recinte firal del Montjuïc i reunirà a les principals companyies del sector per mostrar a els aficionats les últimes novetats abans fins i tot de la seva sortida al mercat.

A més, el certamen organitzarà un espai per a professionals per esdevenir una plataforma d’impuls de la indústria nacional.

La principal fira de la indústria dels videojocs a Espanya compta amb la presència de marques com Activision, Badland Games, Bandai Namco Entertainment, Electronic Arts, GAME, Koch Media, Microsoft Xbox, Nintendo, Sony Interactive Entertainment Espanya, 2K, Wargaming i Warner que presentaran les seves últimes novetats abans del llançament comercial de manera que els visitants podran gaudir dels jocs abans de la seva sortida al mercat en les més de 1.000 terminals disponibles.

Entre els més de 70 títols exposats per les marques destaquen Màfia III, NBA 2K17, WWE 2K17 i Bioshock: The Collection (2K), Farming Simulator 17, WRC 6, i La Veu – Vull la teva veu, (Badland Games), Bola de Drac Xenoverse 2, Little Nightmares i Tekken 7 (Bandai Namco Entertainment), Battlefield 1, EA Sports FIFA17 i Titanfall 2 (Electronic Arts), Resident Evil 7 Biohazard i Final Fantasy XV (Koch Media); Mario Party: Star Rush, Paper Mario: Color Splash o la consola Nintendo Classic Mini: Nintendo Entertainment System (Nintendo); GT Sport, Horizon Zero Dawn i The Last Guardian o el dispositiu PlayStation VR (Sony PlayStation).

Del programa d’activitat en destaquen les competicions professionals de eGames, un espai retro i un apartat professional amb conferències i trobades entre publishers, desenvolupadors i inversors.

Harada, Tabata i Martinet a Barcelona

El saló comptarà també amb la presència de tres personalitats de fama internacional en el món dels videojocs: Katsuhiro Harada, HajimeTabata i Charles Martinet. Harada ha estat el responsable de la saga Tekken -un dels videojocs de lluita més importants i longevos- durant més de 20 anys. Hajime Tabata, director de Final Fantasy XV, serà una de les estrelles convidades que acudirà a BGW’16, on farà una conferència sobre el desenvolupament del videojoc, a l’escenari principal de la Fira, el dijous 6 d’octubre a les 17 hores, oberta a tot el públic assistent. Charles Martinet és un actor de doblatge nord-americà, conegut per proporcionar la veu de Mario, l’estrella de la franquícia de Nintendo. També dóna veu a Luigi, Baby Mario, Baby Luigi, Wario, Waluigi i Toadsworth.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

nintendo-labo

Juga, crea i descobreix amb Nintendo Labo

23 Mar 2018

puigdemontgo

“Puigdemont Go”, un joc d’humor sobre el procés

23 Mar 2018

zooxxi

La Plataforma ZOOXXI critica el nou pla estratègic del Zoo de Barcelona

22 Mar 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors