16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Gats”, una pel·lícula sobre el món els gats de carrer

divendres 29 de Setembre de 2017

El film japonès d’animació “Gats” és un viatge de tornada a casa dels creadors de Pokémon i Yokai Watch. La pel·lícula s’estrena en versió doblada i també en versió original japonesa subtitulada en català.

La peli, dirigida per Mikinori Sakakibara i Kunihiko Yuyama, segueix la vida de Rudolf, un gat negre que es perd i que arriba a Tokio dalt d’un camió. A la ciutat, coneix un gat autoritari que és el cap d’una comunitat de gats rodamons. Rudolf comença una nova vida amb tota aquesta colla de felins mentre intenta retrobar el camí de tornada a casa seva.

Tant el doblatge com la subtitulació del film tenen el suport de la Direcció General de Política Lingüística.


2 comentaris

 1. Avatar de rei

  rei says:

  Feb 4, 2018

  n

 2. Avatar de rei

  rei says:

  Feb 4, 2018

  Ha de ser una pel.licula molt guai!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors