23 / 03 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

La FaPac defensa la llibertat d’opinió

dimecres 4 d' Octubre de 2017

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, ha emès un comunicat per recordar que com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d’arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.

La Federació afegeix que entèn que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la seva gran base social. En aquest sentit, diu que no es poden permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l’estigmatització dels infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l’escolar i educatiu.

Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC fa una defensa la democràcia i la llibertat d’expressió i aclareix que la Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa.

La FaPac ha difós aquest comunicat com a resposta a les queixes d’alguns alumnes fills de policies i guàrdia civils que han patit aquests dies bullying a classe.


1 comentari

 1. Avatar de rei

  rei says:

  Feb 8, 2018

  PAU AL MÓN!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

nintendo-labo

Juga, crea i descobreix amb Nintendo Labo

23 Mar 2018

puigdemontgo

“Puigdemont Go”, un joc d’humor sobre el procés

23 Mar 2018

zooxxi

La Plataforma ZOOXXI critica el nou pla estratègic del Zoo de Barcelona

22 Mar 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors