22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La FaPac defensa la llibertat d’opinió

dimecres 4 d' Octubre de 2017

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, ha emès un comunicat per recordar que com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d’arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.

La Federació afegeix que entèn que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la seva gran base social. En aquest sentit, diu que no es poden permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l’estigmatització dels infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l’escolar i educatiu.

Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC fa una defensa la democràcia i la llibertat d’expressió i aclareix que la Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa.

La FaPac ha difós aquest comunicat com a resposta a les queixes d’alguns alumnes fills de policies i guàrdia civils que han patit aquests dies bullying a classe.


1 comentari

  1. Avatar de rei

    rei says:

    Feb 8, 2018

    PAU AL MÓN!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors