15 / 12 / 2017

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

La FaPac defensa la llibertat d’opinió

dimecres 4 d' Octubre de 2017

La Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya, la FaPaC, ha emès un comunicat per recordar que com a entitat plural i diversa que representa prop de 500.000 famílies d’arreu del país, està al costat de totes les mares i pares, respectant la seva diversitat en el sentit ampli de la paraula -entorn social, ètnia, religió, ideologia, etc-, i les seves manifestacions i opinions, tant les majoritàries com aquelles minoritàries.

La Federació afegeix que entèn que la diversitat és justament el valor i la força de les més de 2.200 AMPA associades i respecta la pluralitat de la seva gran base social. En aquest sentit, diu que no es poden permetre cap gest ni actitud que promogui la segregació i l’estigmatització dels infants i joves, sigui pel motiu que sigui, especialment en un entorn clau com és l’escolar i educatiu.

Especialment en aquests temps convulsos que estem vivint, la FaPaC fa una defensa la democràcia i la llibertat d’expressió i aclareix que la Federació ha condemnat, condemna i condemnarà qualsevol acció que atempti contra els drets humans. Així ho ha fet durant aquests dies -com a una de les entitats membres de la Taula per la Democràcia-, i així ho continuarà fent, fidel als seus valors com a Federació que defensa una escola pública, de qualitat, catalana, laica, equitativa, integradora, inclusiva, gratuïta, democràtica i coeducativa.

La FaPac ha difós aquest comunicat com a resposta a les queixes d’alguns alumnes fills de policies i guàrdia civils que han patit aquests dies bullying a classe.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

drets-infants17

L’estat espanyol aplica els drets dels infants?

21 Novembre 2017

castle-school

El musical “Castle School” arriba al Teatre Victòria

14 Novembre 2017

sopa-solidari-nit-esport-hilton

Sopar solidari a favor d’una escola de futbol inclusiu

6 Novembre 2017

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors