17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sopar solidari a favor d’una escola de futbol inclusiu

dilluns 6 de Novembre de 2017

L’hotel Hilton Diagonal Mar Barcelona, en col·laboració amb la Fundació Privada Trinijove, posa en marxa el proper 17 de novembre, un segon sopar solidari. Sota el títol “La Nit de l’esport”, el sopar vol recaptar diners per al projecte “Escola de futbol inclusiu”.

Aquesta escola de futbol vol fomentar els valors de l’esport entre nens i joves en situacions vulnerables, riscos d’exclusió social i pobresa.

A partir de les nou del vespre els assistents podran gaudir d’un menú elaborat per Pedro Corredor, Xef Executiu de l’hotel. Els beneficis del sopar aniran destinats íntegrament al projecte. A més a més, aquelles persones que no puguin assistir al sopar també podran col·laborar-hi.

El menú fora de carta basat en productes de temporada consistirà en carbassa cremosa al gingebre amb gamba, pollastre farcit de bolets i verdures, i pinya en dues textures amb ametlles gelades.

L’ esdeveniment s’emmarca dins de les accions solidàries dutes a terme per l’hotel Hilton per col·laborar amb els col·lectius més desfavorits.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors