22 / 10 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Nou model de botes de futbol nike

dilluns 13 de Novembre de 2017

Els dissenyadors de Nike ha dissenyat un nou model de Nike magista adaptat a tots els tipus de terreny de joc: natural, artificial i mixt. Dissenyades perque tinguin un bon tacte de la pilota a l’hora de colpejar-la.

Els jugadors que utilitzen aquestes botes de futbol són jugadors que juguen al mig del camp i sempre estan en contacte amb la pilota, per això són unes botes molt lleugeres, pesen 0,250 grams.

Aquestes botes estàn fetes d’un tipus de qüir sintètic de molta qualitat i els tacs estan fets de fibra de carboni, això explica l’elevat preu d’aquest calçat que val dos cents vuitanta-nou euros, hi ha crítics que diuen que es un preu massa elevat per unes botes de futbol, però els jugadors que fan servir aquest calçat diuen que estan molt satisfets amb el rendiment d’aquestes botes i creuen que es un preu just.

Actualment aquestes botes només les tenen jugadors de futbol que estan patrocinats per la marca esportiva Nike, ja que les botes es posaran al mercat el més de Desembre.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

barça-academy-asia

Barça Academy tindrà Torneig Internacional propi a l’Àsia Pacífic

22 Octubre 2018

follow-JC-Go

Follow JC Go, un videojoc religiós

19 Octubre 2018

emu

PACMA reclama explicacions per un Emú mort a Sant Cugat

18 Octubre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors