16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El musical “Castle School” arriba al Teatre Victòria

dimarts 14 de Novembre de 2017

L’espectacle musical creat per una escola de dansa de Sabadell es va  estrenar el passat dissabte 12 de novembre al Teatre Victòria de Barcelona.

“Castle School” s’ha representat a Sabadell 56 vegades i ha rebut més de 9.000 espectadors.  L’Escola Ritme de Sabadell  ha creat completament el text, la música i la coreografia.

L’obra és un espectacle de nova creació contextualitzat al Castle School, un prestigiós internat de Londres. Tracta de temes d’actualitat com l’assetjament escolar, les males influències, el primer amor, l’excés d’autoritat, la crisi econòmica…

“Castle School” oferirà tres funcions matinals més per al públic general els diumenges 19, 26 i 3 de desembre a les 11:30 al Teatre Victòria.

En canvi, les entrades per a centres d’ensenyament estan completament exhaurides.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors