30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’estat espanyol aplica els drets dels infants?

dimarts 21 de Novembre de 2017

Espanya va signar el 26 de gener de l’any 1990 a Nova York la Convenció sobre els Drets dels infants. Una convenció que va impulsada l’Assemblea General de les Nacions Unides el 20 de novembre del 1989.

Han passat 28 anys i l’Estat Espanyol encara té deures pendents en l’àmbit de la protecció dels drets dels infants. Diverses organitzacions que defensen els nens ho han lamentat.

La Plataforma de la Infància, una de les organitzacions que agrupa a més entitats que defensen la infància a l’Estat espanyol, han presentat un informe molt complet sobre l’estat de l’aplicació de la convenció dels drets dels infants a Espanya (PDF).

En aquest document s’exposen 11 recomanacions per ajudar al Govern espanyol a aplicar millor els drets dels infants.

A continuació, en destaquem tres:

1.- Cumpliment efectiu de la normativa sobre no discriminació i igualtat, especialment en l’àmbit dels nens amb discapacitat i els nens gitanos.

2.- Establiment dels canals estables i reals de participació infantil, en els òrgans de les diferents autoritats públiques, que permetin traslladar les seves propostes en el disseny i seguiment i evaluació.
de las políticas.

3.- Elaboració d’una estratègia Integral de Lluita contra laViolència contra la Infància, que s’articuli al voltant d’una Llei Orgànica (L.O.) de Violència contra la Infància, que impliqui a les Administracions en diferents nivells i que plantegi mesures de prevenció, detecció, intervenció i restauración.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors