22 / 04 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Flipy ‘s Tesla! Inventem el futur, disponible per Playstation VR

divendres 22 de Desembre de 2017

El primer capítol del joc de realitat virtual (VR) “Flipy ‘s Tesla! Inventem el futur” de PlayStationVR,  ja es troba disponible en versió digital a través de PlayStation Store.

Flipy ‘s Tesla! Inventem el futur és un videojoc per PlayStationVR que estimula la curiositat dels jugadors i els acosta al coneixement científic a través d’una aventura gràfica basada en l’experiència immersiva.

En aquesta primera fase el jugador, que en tot moment comptarà amb l’ajuda de la jove científica Bio, haurà de resoldre una sèrie de puzles que inclouen construir un aerogenerador i muntar una càpsula endoscòpica per esbrinar què li ha passat a Flipy, també alumne de Tesla , que ha aparegut inconscient al pati.

El títol ha rebut l’assessorament científic de Javier Santaolalla, doctor en Física de Partícules, investigador al CERN i divulgador científic.  Li dona suport CREATIONS, projecte d’innovació educativa finançat per la Comissió Europea, que té com a objectiu implantar noves activitats educatives en l’aula que uneixin ciència i art per poder potenciar la creativitat en l’aprenentatge de les ciències.

És una producció de  Sony Interactive Entertainment Espanya (SIE Espanya), el Grup Mediapro i la productora 100 Balas. Està desenvolupat per l’equip espanyol Animatoon Studio.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

pangolí

1er fòssil de pangolí a la Península

19 Abril 2018

dinosaurus-cookienss

Galetes saludables sense sucres afegits ni edulcorants artificials

19 Abril 2018

mon-2018

Llibres Sant Jordi 2018

18 Abril 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors