15 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“La Ciutat dels Somnis” permet jugar a 80 oficis i professions

divendres 22 de Desembre de 2017

Jugar a ser esportista, presentadora de televisió, inventora, cambrer, dibuixant de còmic, conductora, metge, enginyera… Aquests i fins un total de 80 oficis són els que podran experimentar els nens i nenes, d’entre 4 i 12 anys, que s’endinsin amb les seves famílies a la Ciutat dels Somnis, el nou Festival de la Infància que celebrarà del 27 al 30 de desembre al Palau 1 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona.

Els més esportistes podran convertir-se en jugadors i jugadores de futbol o bàsquet a través de l’activitat “Juguem per un món millor”, organitzada per la Fundació del FC Barcelona, on a banda de disputar un mini partit, treballaran valors i conceptes com els refugiats, l’assetjament escolar i la discapacitat física. Els més intrèpids podran enfilar-se per un rocòdrom o bé podran fer una cursa d’obstacles. De la seva banda Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Futbol fomentaran el futbol femení amb partits i jocs en els cinc camps de futbol dissenyats especialment per a l’ocasió.

Pels que vulguin descobrir la professió de periodista “La Tele de Mediapro” mostrarà de manera original tot allò que s’amaga darrera la petita pantalla. Hi haurà una unitat mòbil on els nens i nenes jugaran a ser periodistes, operadors de càmera, realitzadors, guionistes, tècnics d’àudio… Tot plegat es plasmarà al programa “Magazine dels Somnis” que s’emetrà a través d’una gran pantalla ubicada al mateix espai. Al quiosc de la ciutat, així mateix, els infants podran elaborar una portada d’un diari i, fins i tot, imitar els seus locutors favorits retransmetent per ràdio un gol.

En aquesta ciutat també hi haurà lloc per científiques, metges o inventores. A la casa, es farà un taller de robòtica amb peces de LEGO; al parc tecnològic, hi haurà un cinema immersiu de 360 graus; i a l’hospital, els nens i nenes podran fer la revisió mèdica a tota la família, jugar a ser oftalmòlegs o participar en una prova d’orientació a cegues.

Podran ser conductors en un circuit, a sobre d’un skate elèctric, i aprendre de forma divertida com conduir de forma més sostenible, així com jugar a ser bons cuiners i cambrers a l’Hotel i al Mercat.

També hi haurà lloc per les ments més creatives. A l’Atelier podran deixar volar la seva imaginació i pintar de colors les façanes dels seus carrers i omplir-los de flors de paper. També hi haurà tallers d’artesania, de moda i d’il·lustració i a la Plaça de les Professions, diversos espectacles que faran les delícies dels petits artistes com representacions de titelles i teatre, concerts com el que oferirà Vozes (projecte que treballa amb nens i adolescents amb pocs recursos), balls, malabars i actuacions de cultura popular.

La Ciutat dels Somnis, organitzada per Fira de Barcelona, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona, a més de la col·laboració de diferents entitats i centres formatius.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Online Freelance Writing Jobs Australia Writerslabs Service in Canada

14 Agost 2020

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors