26 / 05 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

“El camino de Lizzy”, un llibre contra la violència de gènere

dimecres 24 de Gener de 2018

La xilena Mariela Miño Orellana torna a la novel·la amb una història d’amor i superació, plena de màgia i fantasia, per denunciar la violència que pateixen les dones i la necessitat de trobar ajuda per poder sortir-ne. “El camino de Lizzy” és la segona novel·la de l’autora, que es va estrenar a principis de 2017 amb “El hombre que podia curar”, publicada també en Bebookness.

El camí de Lizzy és la història d’una jove que, després de suïcidar-se per acabar amb els maltractaments del seu pare, torna al món dels vius per ajudar la seva germana petita a sortir de la mateixa situació. Amb aquesta premissa, Mariela Miño Orellana construeix una novel·la plena d’amor, tendresa, superació, lluita, elements paranormals i història, per explicar-nos la realitat que pateixen milers i milers de dones en el món i que ella coneix de prop per la seva professió: és llevadora de l’hospital Sant Josep de Santiago de Xile.

Amb aquesta novel·la, l’escriptora vol denunciar el maltractament a les dones al llarg dels segles i reivindicar la necessitat de demanar ajuda i trobar-la per poder sortir d’una situació que sovint es repeteix de generació en generació. I ho fa a través de l’emoció, de l’amor, per poder fer arribar millor el missatge i que el lector es pugui sentir més identificat amb els personatges.

Una novel·la plena d’esperança, on la sortida i la salvació és possible; encara que la situació sigui molt difícil i complicada, tot i que la por ens paralitzi, pot haver salvació si ens deixem ajudar i vam trobar aquest ajut. Una història de superació, on recuperar l’autoestima és fonamental per emprendre l’ardu viatge a l’alliberament. I plena també de màgia i elements paranormals, que pinten la novel·la de matisos i que ens permeten viatjar a un passat que no hauríem d’oblidar mai.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

concert-familiar-sidonie

Concert familiar de Sidonie

22 Maig 2018

sdr

El MUCE demana pau i llibertat

17 Maig 2018

Shirin-Ebadi-honoris-causa

Shirin Ebadi, honoris causa

9 Maig 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors