23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El dibuixant dels barrufets participarà al 36è Saló del Còmic

dijous 15 de Mar de 2018

El còmic europeu tindrà una gran presència al 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona. A la llista de convidats anunciada, s’hi afegeix Miguel Díaz Vizoso, dibuixant dels Barrufets. Anirà al Saló del Còmic gràcies a la col·laboració de Norma Editorial.

Miguel Díaz Vizoso (Haine-Saint-Paul, Bèlgica) és fill d’immigrants andalusos que es van traslladar a Bèlgica. Va créixer llegint historietes i, quan no llegia, agafava eines de dibuix per copiar les seves pàgines preferides.

Lògicament, va arribar un moment en què va començar a imaginar les seves pròpies històries. El seu pare, però, li va suggerir que aprengués un ofici i Miguel es va convertir en educador, ofici que va exercir durant deu anys en un institut mèdic-pedagògic de la Louvière (Bèlgica).

Però mai es va oblidar dels còmics, la seva vocació. Després d’ajudar durant un temps a Morris, el creador de Lucky Luke, l’any 2000 va entrar en l’estudi Peyo, on es va bolcar, com a guionista-dibuixant-colorista, en les sèries Robin des Bois i Els Barrufets (Norma Editorial).

De Miguel Díaz Vizoso es diu que és autodidacta, tot i que ell sempre ha estat molt clar en aquest aspecte: el seu aprenentatge el van constituir, i el segueixen constituint, les seves lectures, els còmics que s’acumulen a la seva biblioteca. Podeu seguir en Miguel Díaz Vizoso a través del seu bloc http://migueldiazvizoso.blogspot.com.es.

El 36è Saló Internacional del Còmic de Barcelona tindrà lloc del dijous 12 al diumenge 15 d’abril de 2018 a les Palaus 2, 4, 5 i Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors