17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Albert Casanovas i Anna Quintana, millors esportistes de la Federació Catalana de patinatge 2017

dilluns 19 de Mar de 2018

Els esportistes Albert Casanovas i Anna Quintana van ser guardonats com els millors esportistes de la Federació Catalana de 2017. Això ha sigut en una Gala que ha reconegut prop de 200 persones a la sala de banquets del Mirador de les Caves-Cal Blay, a tocar de Sant Sadurní d’Anoia, celebrada el passat 15 de març.

La Gala, conduïda per la periodista de la Xarxa Anna Freixa, va començar amb un record per part del president de la Federació, Ramon Basiana, pel president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, que no ha pogut assistir a l’acte ja que fa més de cinc mesos que està empresonat. El jugador d’hoquei patins del Reus Deportiu Albert Casanovas i la patinadora del CPA Olot Anna Quintana han estat premiats com a millors esportistes de l’any.

A la Gala van assistir prop de 300 persones i es van premiar prop de 200. Entre d’altres es van reconèixer els èxits internacionals més destacats dels esportistes i clubs catalans del passat any 2017, es va lliurar el Trofeu Especial als medallistes dels World Roller Games de Nanjing, es va guardonar a diversos clubs que van fer 75 anys o més durant el 2017 i a les personalitats, institucions o empreses que pel seu compromís, suport o col·laboració han sigut importants per la Federació.

En el transcurs de la Gala també hi van haver Mencions Especials a la trajectòria de tècnics, esportistes, jutges, àrbitres i joves promeses, es va fer un reconeixement a un grup de jugadors llegendaris d’hoquei patins, entre ells els primers campions del món dels anys 50 i 60 i els subcampions olímpics als Jocs de Barcelona’92. Entre tots, va destacar la presència de Jordi Trias, de 94 anys, campió del món els anys 1951, 1954 i 1955, i el més veterà de tots els homenatjats.

Pots consultar tots els premiats en aquest enllaç.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors