25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sergi Roberto apadrina el VII Torneig Internacional #FCBEscola18

dilluns 19 de Mar de 2018

El passat dissabte es va presentar la setena edició del Torneig Internacional davant els mitjans de comunicació, que es celebrarà del 26 al 29 de març.

La competició reunirà a prop de 1.900 nens de tot el món en diferents instal·lacions del Club, la Ciutat Esportiva Joan Gamper, el Miniestadi i els camps annexos.

El Torneig Internacional #FCBEscola18 reunirà per primer cop a jugadors i jugadores dels cinc continents gràcies a la participació de les FCBEscoles Sydney i FCBEscola Brisbane.

En total, aquests joves esportistes entre els 6 i els 14 anys, estan enquadrats en un total de 172 equips dividits en quatre categories (Sub-8, Sub-10, Sub-12 i Sub-14), i representaran un total de 45 FCBEscoles i FCBCamps de 22 països.

*Font de la imatge: FCBarcelona.cat


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors