22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Naturalment”, de Dàmaris Gelabert d’estrena al Tradicionarius

dimarts 20 de Mar de 2018

“Naturalment” és el títol del nou disc de la Dàmaris Gelabert, el disc més familiar de l’autora, que es presenta el 7 i 8 d’abril al Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona.

La cantant fa un pas endavant en la seva proposta musical gràcies a la producció i als arranjaments del músic Àlex Martínez i a la col·laboració de músics de renom com David Soler, Gabriel Amargant, Joan Rectoret i Arnau Figueres. Es tracta d’una proposta variada que va des de la música mediterrània fins al country passant pel Rock, la rumba i la bossa nova.

El tema principal que dona nom a l’album “Naturalment” és un crit optimista a la vida a prop de la natura aprenent a gaudir dels moments i dels regals que aquesta ens ofereix. Cançons que no només ens parlen de la natura sinó del fet de viure la vida amb naturalitat. Les temàtiques de les cançons ens ajuden a transmetre i a reafirmar valors molt importants com la importància d’escoltar la gent gran, de menjar saludablement, de respectar i estimar els animals, de llegir, de l’amistat, de l’ecologia, etc.

També inclou els temes “Comença l’estiu”, “Fruites i verdures” i “Sóc ric” que la cantant ja havia presentat en anteriors videoclips.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors