22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Broadway llança una cançó per al control d’armes als EEUU

dimecres 21 de Mar de 2018

Dues de les estrelles més importants de Broadway es van unir per llançar una cançó dilluns en suport del moviment pel control de les armes als Estats Units “March for Our Lives”, iniciat per estudiants en una escola secundària de Florida.

Una part dels guanys de la cançó recolzaran la iniciativa solidària “March for Our Lives”. L’objectiu és pressionar els legisladors nord-americans perquè s’endureixin les lleis sobre tinença d’armes.

Els estudiants de l’escola de secundària Marjory Stoneman Douglas estan organitzant marxes a Washington D.C. i en altres ciutats dels Estats Units per al 24 de març, després que 17 dels seus companys i mestres a la seva escola a Parkland, Florida, morissin en un tiroteig el mes passat.

“March for Our Lives” també ha rebut suport i grans donacions financeres de celebritats com Oprah Winfrey, George Clooney, el director Steven Spielberg i els cantants Justin Timberlake, Miley Cyrus, Lady Gaga i Demi Lovato.

Font: Reuters


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors