25 / 03 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Plataforma ZOOXXI critica el nou pla estratègic del Zoo de Barcelona

dijous 22 de Mar de 2018

Segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN), la plataforma ZOOXXI s’ha mostrat en desacord  amb el nou projecte del Zoo de Barcelona.

Des de Zoo XXI consideren que el pla preveu incorporar “espècies exòtiques” d’altres països del nord d’Amèrica, de Xile o d’Austràlia “sota l’excusa de pèrtanyer a franges climàtiques similars”, apunta la coordinadora de ZOOXXI, Rosi Carro.

El portaveu de la plataforma, Leonardo Anselmi, avança que el pla “no compta amb el suport polític” per tirar-ho endavant i que es deu a un anunci “apressat” a la premsa del nou pla estratègic.

La plataforma assegura que ha tirat endavant una Iniciativa Ciutadanaque va registrar a l’octubre que es transformarà en una ordenança en els propers mesos que obligarà a “desfer” el que compti al pla i que no contempli la nova normativa.

De tota manera, la plataforma celebra que la voluntat del zoo sigui potenciar algunes de les espècies del mediterrani que ajudaran a protegir “una àrea tan valuosa i tan en perill del nostre entorn”, tal com ha afirmat Carro.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors