22 / 04 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Juga, crea i descobreix amb Nintendo Labo

divendres 23 de Mar de 2018

El 27 d’abril estaran disponibles a Europa els kits de Nintendo Labo per a la Nintendo Switch. Intruments per crear els teus propis artefactes, jugar amb les teves creacions i descobrir com la tecnologia de Nintendo Switch fa que les idees es transformin en realitat.

Amb cada kit de Nintendo Labo, jugadors de totes les generacions podran transformar planxes de cartró -especialment dissenyades per interactuar amb Nintendo Switch i els Joy-Con- en creacions interactives anomenades Toy-Con. Els Toy-Con, que poden ser des d’un piano a una moto, passant per un robot i moltes coses més, tenen vida pròpia quan els combines amb Nintendo Switch de diferents maneres.

Un cop construït, els que tinguin talent creatiu podran personalitzar les seves Toy-Con amb els seus propis retoladors i adhesius per a donar-los un toc personal.

Nintendo Labo arribarà a Europa el 27 d’abril amb dos kits: el kit variat i el kit de robot. Tots dos kits inclouen tot el necessari per posar a funcionar teus Toy-Con, així com els materials per a la construcció i el respectiu programari de Nintendo Switch.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

pangolí

1er fòssil de pangolí a la Península

19 Abril 2018

dinosaurus-cookienss

Galetes saludables sense sucres afegits ni edulcorants artificials

19 Abril 2018

mon-2018

Llibres Sant Jordi 2018

18 Abril 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors