24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Juga, crea i descobreix amb Nintendo Labo

divendres 23 de Mar de 2018

El 27 d’abril estaran disponibles a Europa els kits de Nintendo Labo per a la Nintendo Switch. Intruments per crear els teus propis artefactes, jugar amb les teves creacions i descobrir com la tecnologia de Nintendo Switch fa que les idees es transformin en realitat.

Amb cada kit de Nintendo Labo, jugadors de totes les generacions podran transformar planxes de cartró -especialment dissenyades per interactuar amb Nintendo Switch i els Joy-Con- en creacions interactives anomenades Toy-Con. Els Toy-Con, que poden ser des d’un piano a una moto, passant per un robot i moltes coses més, tenen vida pròpia quan els combines amb Nintendo Switch de diferents maneres.

Un cop construït, els que tinguin talent creatiu podran personalitzar les seves Toy-Con amb els seus propis retoladors i adhesius per a donar-los un toc personal.

Nintendo Labo arribarà a Europa el 27 d’abril amb dos kits: el kit variat i el kit de robot. Tots dos kits inclouen tot el necessari per posar a funcionar teus Toy-Con, així com els materials per a la construcció i el respectiu programari de Nintendo Switch.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors