25 / 03 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Puigdemont Go”, un joc d’humor sobre el procés

divendres 23 de Mar de 2018

 

L’empresa Sàtira Games de Mallorca ha presentat el joc “Puigdemont Go”, inspirat en el Super Mario Bros, per fer una mica d’humor de l’actualitat catalana i treure una mica de ferro a la situació que es viu a Catalunya arran del procés independentista.

En aquest videojoc hauràs d’intentar ajudar al president Carles Puigdemont a arribar fins a brussel·les. Mira d’esquivar tota mena d’enemics i recol·lecta tots els ajuts disponibles en el camí. Aniràs recol·lectant vots que afectaran la teva puntuació final. Vés amb compte amb els martells de la justícia, poden copejar i aplicar-te el 155!

Segons han assegurat en la pàgina web, els autors han volgut fer un joc per riure’s de l’actualitat política, però no es volen riure de cap idea ni de cap persona. Conclouen dient que ni és un joc independista ni a favor del PP.

Està disponible per jugar en dispositius Android o directament des de l’ordinador en aquest enllaç.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors