22 / 04 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

“Puigdemont Go”, un joc d’humor sobre el procés

divendres 23 de Mar de 2018

 

L’empresa Sàtira Games de Mallorca ha presentat el joc “Puigdemont Go”, inspirat en el Super Mario Bros, per fer una mica d’humor de l’actualitat catalana i treure una mica de ferro a la situació que es viu a Catalunya arran del procés independentista.

En aquest videojoc hauràs d’intentar ajudar al president Carles Puigdemont a arribar fins a brussel·les. Mira d’esquivar tota mena d’enemics i recol·lecta tots els ajuts disponibles en el camí. Aniràs recol·lectant vots que afectaran la teva puntuació final. Vés amb compte amb els martells de la justícia, poden copejar i aplicar-te el 155!

Segons han assegurat en la pàgina web, els autors han volgut fer un joc per riure’s de l’actualitat política, però no es volen riure de cap idea ni de cap persona. Conclouen dient que ni és un joc independista ni a favor del PP.

Està disponible per jugar en dispositius Android o directament des de l’ordinador en aquest enllaç.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Els meus punts

 • Has d'estar registrat per veure els teus punts!

Els 10 millors

 • 1 candance239 6645 punts
 • 2 mica 5878 punts
 • 3 angels 5878 punts
 • 4 R2D2 4705 punts
 • 5 tortuga 4613 punts
 • 6 yoda 4603 punts
 • 7 julia2005 4505 punts
 • 8 tomtom 3715 punts
 • 9 braper 2404 punts
 • 10 latortugatina 1630 punts

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

pangolí

1er fòssil de pangolí a la Península

19 Abril 2018

dinosaurus-cookienss

Galetes saludables sense sucres afegits ni edulcorants artificials

19 Abril 2018

mon-2018

Llibres Sant Jordi 2018

18 Abril 2018

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors