06 / 07 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

S. Roberto lliura els premis del VII Torneig Internacional FCBEscola

dilluns 9 d' Abril de 2018

El jugador del Barça va ser l’encarregat d’entregar el dijous 29 de març els trofeus als guanyadors del VII Torneig Internacional de FCBEscola, el més internacional de tots.

El VII Torneig Internacional FCBEscola va reunir del 26 al 29 de març representants de les escoles del cinc continents. Van participar 1.900 nens i nenes de 22 països i 45 FCB Escoles i FCBCamps.

Sergi Roberto va ser l’encarregat de cloure el torneig fent el lliurament dels premis de cada categoria en un acte al Mini Estadi. El varen presidir el director del FC Barcelona, Pau Vilanova, i el director del projecte FCBEscola, Carles Martín.

Els millors gols del VII torneig FCB Escola

Les càmeres del Barça van enregistrar els millors gols de la setena edició del Torneig Internacional FCB Escola.

Els que es van acostar als camps de la Ciutat Esportiva de Sant Joan D’Espí, Arístides Maillol i e Mini Estadi van poder veure gols d’autèntics cracks: xilenes, volees, de falta, de córner, etc.

Aposta pel futbol femení

Tot i que la majoria dels que van participar en el torneig van ser nens, hi havia una important presència de nenes. Un fet que mostra els esforços del FCBarcelona per la formació de les nenes en la disciplina futbolística.

A la inauguració del torneig, que per primera vegada es va celebrar al Camp Nou, tres nens van llegir el manifest. Un d’aquests nens va ser una nena de l’escola de futbol que el Barça té a Bolívia, Samanta Montaña.

Podeu veure les millors fotos del torneig en aquest enllaç


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

My most readily useful friend’s sibling has constantly had a crush I got to fuck her on me and!

6 Juliol 2020

silueta_periodista

Installment Loans

5 Juliol 2020

silueta_periodista

Household Child Care Employee. Our company is recruiting outbound individuals, with a desire for assisting other people.

3 Juliol 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors