25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La Cursa Barça 2018 se celebrarà el 17 de juny al Camp Nou

dilluns 16 d' Abril de 2018

A partir del 17 d’abril s’obriran les inscripcions de la cursa, la qual manté l’estadi blaugrana com a punt de sortida i d’arribada.

La Cursa Barça 2018 es realitzarà el diumenge 17 de juny als carrers de Barcelona i amb el Camp Nou com a punt d’arribada i de sortida. La cursa popular més blaugrana obre demà dimarts 17 d’abril les inscripcions, les quals s’hauran de realitzar mitjançant el formulari d’inscripció que hi haurà disponible al web https://www.fcbarcelona.cat/cursa.

La prova, organitzada pel FC Barcelona, amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Atletisme i l’Ajuntament de Barcelona, s’iniciarà a les 9.00 hores i recorrerà els carrers més propers al Camp Nou, en una jornada de barcelonisme en què s’integrarà el districte de les Corts. Cal recordar que la cursa està oberta a tothom, ja que, com ja es va realitzar en l’edició anterior, els menors de 16 anys també podran participar gràcies a la Cursa Barça Kids Race.

Proves per als més joves

La prova adreçada als nens i nenes més petits serà una cursa d’uns 450 metres (nascuts entre el 2009 i el 2010), una segona cursa d’uns 900 metres implicarà fer una volta sencera a l’Estadi (nascuts entre el 2007 i el 2008) i el recorregut més llarg serà d’uns 1.800 metres, que suposarà fer dues voltes al Camp Nou (nascuts entre el 2005 i el 2006 i entre el 2003 i el 2004). Les inscripcions per a qualsevol d’aquestes curses també s’hauran de realitzar via online i tindran un cost de 2 euros. A part, també hi haurà un premi commemoratiu per a tots els participants.

Les inscripcions estaran obertes fins al dia 12 de juny o fins a arribar al límit de 5.500 inscrits. Tots els socis i aficionats que participin a la Cursa Barça rebran una samarreta commemorativa de Nike.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors