19 / 01 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Comença la Setmana de la Rumba Catalana 2018

dimarts 17 d' Abril de 2018

La Setmana de la Rumba Catalana comença a Perpinyà dimarts 17 d’abril amb una sessió de cineconcert de Les Rumberos Catalans i Peret Reyes i la projecció de la pel·lícula El gran Gato.

La Setmana de la Rumba Catalana és un esdeveniment euroregional que compta amb el suport econòmic de l’Euroregió Pirineus-Mediterrània.

L’esdeveniment té lloc als territoris d’Occitània, de Catalunya i de les Illes Balears: a Perpinyà (del 17 al 21 d’abril), a Girona (del 3 al 6 de maig) i a Palma de Mallorca (del 19 au 23 setembre).

Aquest any, el festival de La Setmana de la Rumba Catalana té tres escenaris principals:

- Sabor de Rumba, del 17 al 21 d’abril a Perpinyà –produït per l’associació KaRu prod.

- Rumbesca, del 3 al 6 de maig a Girona –produït per l’Escola de Música Moderna

- La Fira B de Palma, del 19 al 23 de setembre amb l’Associació Manangelment Musical, on seran presents els actors de la Rumba Catalana.

Un dels principals atractius de la Setmana de la Rumba és posar en relleu els projectes artístics dels músics, ja siguin els que duen a terme les generacions més joves com els dels músics que gaudeixen de més anomenada.

L’Euroregió Pirineus Mediterrània és un projecte polític de cooperació territorial nascut el 2004 amb el suport de la Unió Europea. Actualment en són membres el Govern de les Illes Balears, la Regió d’Occitània i la Generalitat de Catalunya, que n’ostenta la presidència rotatòria des del juny del 2017.

 


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors