30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“A la guerra no volvemos”

divendres 27 d' Abril de 2018

Paula Sáenz, ex-guerrillera de les FARC a Colòmbia, ha viatjat a Barcelona per assistir a la projecció del documental “La flor de la lengua de vaca” i ha parlat sobre la situació al seu país.

En una trobada amb periodistes a la seu del Col·legi de Periodistes, Sáenz ha volgut deixar clar que les FARC van cometre errors greus amb les víctimes durant la guerra i que “tenemos claro que a la guerra no volveremos”.

Ha volgut mostrar també la seva preocupació per la situació política del seu país, Colòmbia, que d’aquí un mes (27 de maig de 2018) celebrarà eleccions presidencials. Segons l’ex-guerrillera, en aquests comicis podria sortir un candidat que posés pals a les rodes al procés de pau.

El director del documental, Germán Reyes, s’ha referit a la pel·lícula afirmant que és el relat d’una història humana que busca el reconeixement de l’altre. Un fet que, segons ha dit, pot veure’s com una reconciliació amb les víctimes.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors