22 / 08 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

DOGGA FAMILY DAY 2018

dijous 3 de Maig de 2018

L’artista musical Alejandra Botto ha organitzat juntament amb la Fundació Arca de Noè una jornada familiar a Madrid el proper 27 de maig amb activitats per gaudir amb el gos.

Els participants a l’esdeveniment podran gaudir de diferents activitats destinades a enfortir el vincle entre ells i els seus gossos. L’activitat principal del dia serà el DOGGA by Alejandra Botto.

El taller d’Alejandra Botto serveix per trobar mecanismes i ajut per enfortir el vincle amb les nostres mascotes.

També es podran gaudir d’altres activitats desenvolupades per l’ocasió com tallers d’hosrt urbans, “Playcan”, “Hoy Adoptas Tú Perros&Gatos”, Benestar Animal – Etologia – Primers Auxilis.

En finalitzar les activitats tots els assistents a l’esdeveniment podran compartir un esmorzar-dinar a l’aire lliure servit per Viena Capellanes acompanyats dels seus gossos.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors