22 / 10 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

“Celeste” un joc contra la por

divendres 4 de Maig de 2018

Matt Makes Games ha desenvolupat un videojoc, Celeste, que vol ajudar a les persones que hi juguen a superar-se i créixer en tots els aspectes de la seva vida.

En aquest joc hauràs d’ajudar a Madeline a sobreviure als dimonis del seu interior en el seu viatge al cim de la muntanya Celeste en aquest  plataformes dissenyat a mà pels creadors del clàssic multijugador TowerFall.

Els controls són senzills i accessibles: salta, accelera en l’aire i escala, però amb diverses capes de profunditat d’expressió que caldrà dominar, ja que cada fracàs ensenya una lliçó. Les reaparicions llampec et permeten seguir escalant mentre desvetlles misteris i t’enfrontes a nombrosos perills.

T’esperen més de 700 pantalles de durs desafiaments, retorçats secrets, capítols “cara B” que desbloquejar per als més agosarats i més de dues hores de música original amb piano i ritmes de sintetitzador.

Disponible per a PC, Nintendo Switch, Playstation 4 i Xbox One.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

barça-academy-asia

Barça Academy tindrà Torneig Internacional propi a l’Àsia Pacífic

22 Octubre 2018

follow-JC-Go

Follow JC Go, un videojoc religiós

19 Octubre 2018

emu

PACMA reclama explicacions per un Emú mort a Sant Cugat

18 Octubre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors