22 / 10 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

Puyol, One Club Man Award

dilluns 7 de Maig de 2018

Carles Puyol va rebre a San Mamés el passat dissabte 5 de maig en el descans del partit Athletic Club-Reial Betis el quart premi “One Club Man Award”.

L’Athletic Club va crear el 2015 un premi destinat a aquells futbolistes que, fora de Bilbao, van dedicar tota la seva carrera a un únic equip. Demostrant el compromís, el sentiment i l’aferrament que suposa haver defensat sempre els mateixos colors al llarg d’una vida professional.

L’ex-defensa blaugrana Carles Puyol s’ha mostrat orgullós de rebre el premi que, segons ha dit ell mateix, perquè fa dos anys ja el va rebre el seu ídol Paolo Maldini i perquè “valora coses que són difícils de trobar avui en dia”.

A banda de Carles Puyol, han estat guardonats amb aquest reconeixement ‘anglès Matt Le Tissier (Southampton FC, 2015), l’italià Paolo Maldini (AC Milan, 2016) i l’alemany Sepp Maier (Bayern München, 2017).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

barça-academy-asia

Barça Academy tindrà Torneig Internacional propi a l’Àsia Pacífic

22 Octubre 2018

follow-JC-Go

Follow JC Go, un videojoc religiós

19 Octubre 2018

emu

PACMA reclama explicacions per un Emú mort a Sant Cugat

18 Octubre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors