19 / 01 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Puyol, One Club Man Award

dilluns 7 de Maig de 2018

Carles Puyol va rebre a San Mamés el passat dissabte 5 de maig en el descans del partit Athletic Club-Reial Betis el quart premi “One Club Man Award”.

L’Athletic Club va crear el 2015 un premi destinat a aquells futbolistes que, fora de Bilbao, van dedicar tota la seva carrera a un únic equip. Demostrant el compromís, el sentiment i l’aferrament que suposa haver defensat sempre els mateixos colors al llarg d’una vida professional.

L’ex-defensa blaugrana Carles Puyol s’ha mostrat orgullós de rebre el premi que, segons ha dit ell mateix, perquè fa dos anys ja el va rebre el seu ídol Paolo Maldini i perquè “valora coses que són difícils de trobar avui en dia”.

A banda de Carles Puyol, han estat guardonats amb aquest reconeixement ‘anglès Matt Le Tissier (Southampton FC, 2015), l’italià Paolo Maldini (AC Milan, 2016) i l’alemany Sepp Maier (Bayern München, 2017).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors