24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Nou joc de rol sobre el gos Orn

divendres 1 de Juny de 2018

Orn, el personatge dels còmics de Quim Bou, s’ha convertit en un  joc de rol d’espasa i bruixeria amb animals antropomòrfics gràcies a  Jordi Martín.

Després d’una campanya de micromecenatge a Verkami que va aconseguir més de 7.000 euros, el personatge de còmic Orn de Quim Bou ja el podem jugar en forma de joc de rol.

Orn és un gos pastor molt valent que durant els seus viatges haurà de superar tot tipus d’obstacles ajudat dels companys que anirà coneixent durant el trajecte. Sereu vosaltres els que interpretareu el paper d’aquests companys i, alhora que intenteu complir els vostres propis objectius, viureu grans moments amb un heroi de la talla de Orn alhora que us ficareu en nous embolics.

El nou joc de rol de l’Orn és una creació de Jordi Martín i l’ha editat Nexo Ediciones.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors