22 / 08 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i Concursa i guanya regals!

El diari familiar!

La FIFA, a prop dels drets humans

dilluns 4 de Juny de 2018

La FIFA, l’organisme internacional que regula el futbol, ha llançat un mecanisme de reclamacions als defensors dels drets humans i als representants dels mitjans de comunicació que considerin que els seus drets han estat violats mentre realitzen treballs relacionats amb les activitats de la FIFA.

El mecanisme es complementa amb una declaració detallada, que especifica el compromís esbossat a l’apartat 11 de la Política de Drets Humans de la FIFA per respectar i ajudar a protegir els drets dels defensors dels drets humans i periodistes.

Tant el mecanisme de queixes com la declaració són el resultat d’un procés de gairebé un any i comprenen l’aportació d’un grup d’actors i organitzacions expertes, inclòs el Consell Assessor de Drets Humans de la FIFA.

Aquestes noves mesures  complementen les que ja està desenvolupant la FIFA a favor dels defensors dels drets humans i als periodistes, que inclouen la garantia de la llibertat de premsa a través dels seus propis processos d’acreditació dels mitjans de comunicació, entre d’altres.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

Stephen_Hawking_Tribute_vangelis

Últim missatge de pau d’Stephen Hawking

20 Juny 2018

petitscamaleons2018

Cartell del Petits Camaleons 2018

19 Juny 2018

premi-dona-esport

Premis Dona i Esport 2018

18 Juny 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors